Mmmm..... cookies...

Afdeling

Hunsballe
1026-0

Afdelingen er opført i 2000 og er beliggende på adressen Hunsballevej 20-26. Der er 21 stk. 2-4 rums familieboliger, samt 29 stk. 1-2 ungdomsboliger i etagebyggeri.

Hunsballevej ligger i nærheden af stationen, Gråkjær Arena, Lavhedecentret, Bilka mv. og ca. 1,5 km. fra Nørreport-Centret.

Der er et fællesvaskeri og mulighed for leje af en garage.

Der er lade stander fra Clever, hvor beboerne selv skal bestille et abonnement hos Clever.

Der er indlagt fibernet fra Norlys.

Det er tilladt at have 1 husdyr i familieboligerne – det er IKKE tilladt at holde husdyr i ungdomsboligerne.

Boliginfo

Adresser

Hunsballevej 20-26,
7500 Holstebro

Boligtype

Antal boliger

50

Energimærke

C

Andet

Altan: Nej
Elevator: Ja
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

1-5

Størrelser

30-110 m2

Husleje

2063-7092 kr.

Indskud

5882-21845 kr

Ventetid

6 mdr.-4 år.

Skriv dig op her!

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Tv-signalet kan leveres af Yousee via en kollektiv aftale, eller helt fravælges. Husdyr i henhold til den til enhver tid gældende husorden.

Det påhviler lejeren at renholde trappen. Trappevask bliver pt. udført af et rengøringsfirma. Udgiften er indregnet i huslejen.

Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.